STAŽENÍ HRY velikost 2.9 GB
Žebříčky
# Jméno Říše Lvl
1 ZMpLE 150
2 Heastix 150
3 Tessie 150
4 Saischa 150
5 JovanyGeorge 150
6 VERTIGO 150
7 forewerCZECH 150
8 Nanami 150
9 Hrachos 145
10 TvojeMamka 145

GDPR


Při registraci a příhlášení do služeb portálu Pretorians.cz se shromažďují údaje a informace,
které jsou nezbytné pro funkcionalitu služeb, slouží k rozeznání uživatele a ke správě účtu uživatelem.


Údaje jsou ukládány v serverové databázi, která je chráněna heslem s povoleným přístupem pouze z konkrétní IP adresy správce. Přístup k údajům má pouze subjekt údajů, správce a systém, který s nimi automaticky nakládá v zájmu funkcionality služeb (webová stránka, aplikace).


Zpracování a využití osobních údajů je prováděno automaticky a jeho cílem je zajištění funkčnosti a využitelnosti služeb. Nakládání s osobními údaji probíhá podle zákona o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. a nařízení Evropského parlamentu a Rady(EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a poučení subjektů údajů (GDPR).


Zpracovávanými osobními údaji jsou:

  • - Uživatelské jméno (User-ID)
  • - Emailová adresa
  • - Telefonní číslo
  • - Datum narození
  • - IP adresa
  • - Heslo (v šifrované podobě)
Tyto údaje jsou nezbytné pro funkcionalitu služeb. Zpracovávání probíhá pouze uživatelem po přihlášení nebo registraci do služeb Pretorians.cz.


Doba uložení údajů je na dobu neurčitou.
Subjekt údajů si může zobrazit vlastní zpracovávané osobní údaje v detailu svého uživatelského účtu po přihlášení na webové stránky dané služby.
Subjekt údajů může kdykoliv své zpracováváné osobní údaje ze systému vymazat v uživatelském panelu po přihlášení na webové stránky dané služby.
Subjekt údajů má právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.
Kontaktní údaje správce naleznete zde.

soutěž > Okey karty eventy > Kalendář eventů
Informace o hře
Online hráčů za 24h 0

Vytvořených účtů 6,329

Vytvořených postav 7,749
- Válečník 3555
- Sura 1531
- Ninja 518
- Šaman 2145

Založených cechů 148

Yangů ve hře 1,183,225,354,526
Itemů ve hře 1,710,020

CH1 Status Online
CH2 Status Online
CH3 Status Offline
CH4 Status Offline
Login status Online
Game status Online